Pixlromatic

  • Skrevet 09.jan.2012 klokken 20:44 i Anbefalinger
  • Av Helene

For en liten stund siden lastet jeg ned Pixlromatic! Det er en iPhone app og en nettside (pixlr.com) der du redigerer bilder. Jeg synes appen/nettsiden passer utrolig bra til meg som elsker å redigere slike bilder du kan gjøre der. Du kan legge til effekter, rammer og ulike farger på bildet.. Skaff deg denne appen hvis du liker å redigere ♥


...♥

the secret dreamworld of a shopaholic

  • Skrevet 06.aug.2011 klokken 16:47 i Anbefalinger
  • Av Helene


Fikk denne boken i dag av farmor. Tror den passer godt til meg, siden jeg er en liten shopoholiker.. Jeg gleder meg sykt til å lese den! Det er jo en serie om denne jenta, så hvis denne er bra tror jeg at jeg leser hele serien! Har lyst å lese den på engelsk og.. En bok du liker? (rart spørssmål) Ps: Tenkte jeg skulle lage en liten video med Sunna på, want to see?

things we all do

  • Skrevet 01.jun.2011 klokken 22:27 i Anbefalinger
  • Av Helene

www.thingswealldo.tumblr.com er nettsiden dere! I det siste har jeg sett flere som har lagt ut fra denne siden, og jeg har sett gjennom nettsiden flere ganger! Nesten alt, eller jeg kan jo nesten si alt, kjenner jeg meg igjen i! Jeg anbefaler dere alle om å gå en liten tur inn der, og le å og jeg kan garantere at dere kjenner dere igjen! Dette er bare en liten del av det som faktisk stemmer! 

 

Noe som stemte hos deg ?

Anbefalinger - Demons and Angels

  • Skrevet 25.apr.2011 klokken 15:11 i Anbefalinger
  • Av Helene

Tenkte jeg skulle anbefale noe til dere! Jeg har tenkt på å ha anbefalinger hver uke, men jeg vet ikke om jeg gidder.. Hvert fall, her er en liten anbefaling! Jeg skal anbefale Demons and Angels skrub, vask, rens og krem. Jeg tror dette settet er kjøpt på Spar Kjøp, men jeg er ikke helt sikker fordi jeg fikk den til jul :)Exfoliating Face Wash er som en maske. Du påfører den i hele ansiktet, rundt øyner og munn. Når du påfører den, kan du kjenne pittesmå klumper. Denne synes jeg er veldig herlig å ha på, og føler meg fresh etterpå. Har en veldig god lukt.

Foaming Face Wash bruker du til å vaske fjeset, og fungerer bra til å ta bort sminke også! Denne påfører du i hele ansiktet. Denne lukter ikke så veldig mye, og det er skum. Du får ikke bort all sminken, så den er ikke den beste på å ta bort sminke!Clean Away Cleanser er en rens som åpner opp porene dine. Denne påfører du med en bomullsdott, eller noe annet, og "smører" den i ansiktet. Denne svir ekstremt mye hvis du får den under øynene. Det har jeg prøvd før, og det er sinnsykt vondt! Jeg liker denne veldig godt, og kjenner at huden blir ren.Hydrating Face Gel er en helt vanlig krem egentlig. Denne bruker jeg morgen og kveld. Fungerer bra som dagkrem og nattkrem. 

Hva syntes du? Skal jeg ha slik hver uke?

Vil du at jeg skal lese din blogg? Kommenter her

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits