ny blogg.

 • Skrevet 12.jan.2012 klokken 21:01 i Blogg
 • Av Helene

Hei! lagde nettopp en nye blogg. WWINGS.BLOGG.NO ! LAgde den fordi jeg har liksom "sluttet" å blogge her, og jeg mistet mange, MANGE lesere. Følg meg heller videre på den bloggen!

Spørsmålsrunde med verdens kuleste

 • Skrevet 05.okt.2011 klokken 15:32 i Blogg
 • Av Helene

Bare sånn at alle vet det, er dette Helene's kuleste venn Emilie <TRYKK> veldig vitkig! 

Nå var det på tide med en spørsmålsrunde her på bloggen, og her spør dere om det dere vil vite om Helene (ikke for personlig) og JEG svarer... Jeg kommer til å ha det samme på min blogg, liksom at Helene svarer (HintHint), så det kan du alltids sjekke ut (HintHint) hahah . Jeg er kjempeflink til å forklare, trenger ikke si det


Godjenta mi og meg! tihi

Svarer i løpet av denne eller neste uke! Til helga kanskje??

SPØØRRRR !!! 

in my crib

 • Skrevet 02.okt.2011 klokken 11:19 i Blogg
 • Av Helene


Hei! Sitter i senga mi omringet av puter og stuffs.. Hehe, sitter og ser på Hellcats! Jeg gikk glipp av to episoder for en stund siden, så tenkte jeg skulle se dem! Senere idag skal jeg se resten av POTC. Søndagen min går egentlig utpå å kose seg og slappe av! Interresant innlegg? Ehh, nei... Hade! ♥ ♥ Å, shit! Har mattetentamen imorgen jeg! Må pugge til den, fml...


Godt plantet i kosedressen! Hva gjør du i dag?

blogger ikke helga..

 • Skrevet 22.sep.2011 klokken 21:21 i Blogg
 • Av Helene

Hei! Kommer en kjapp oppdatering til dere! I helga drar jeg til Husnes rett etter skolen... Så jeg får ikke blogget! Og jeg orker ikke å tenke på blogg hjemme på Husnes, når jeg skal kose meg med familien! Men på Søndag/mandag tror jeg at jeg skal lage et innlegg med de siste innkjøpene mine, siden jeg har kjøpt litt masse i det siste som jeg ikke har vist til dere... Men nå skal jeg legge meg, er dau trøtt! Holdt på å sovne i timen her en dag. Ikke braa.. Snakkes!


Hihi, gammelt bilde ♥ Hadde ikke de søte fire store tennene oppe da.. :) Hva skal du i helga?


t.g.i.f

 • Skrevet 09.sep.2011 klokken 15:24 i Blogg
 • Av Helene

THANK GOD IT'S FRIDAY ♥ Herlig. Har lengtet etter fredagen og helga hele uka! Selv om denne uka ikka var så veldig "tøff".. Var ferdig med alle leksene på tirsdag, tommel opp for det! I dag sstikker jeg kanskje ned til byen hvis jeg får dratt med meg en av jentene! Jeg fikk lønn fra jobb i går, så nå har jeg masse penger!! Skal blandt annet kjøpe meg en genser ♥ Yee, random..Bevis på at jeg har sluttet å bite negler og fått lange negler!! Stolt♥ Hva skal du i helgen?

rainy days

 • Skrevet 07.sep.2011 klokken 17:30 i Blogg
 • Av Helene


Det regner og renger og regner dagen lang. Kjedelig. Jeg har hørt at alt regnet kommer fra orkanen i USA, og at regnet skal vare i flere dager! Årh, jeg blir gal!!! Dårlige dråpe-på-vindet- bilder må jeg si!


Er det regn der du bor?

noen spørsmål

 • Skrevet 04.sep.2011 klokken 22:01 i Blogg
 • Av Helene

Hei! Fikk noen spørsmål i forrige innlegg, så tenkte jeg skulle svare på dem for å være litt snill ♥

-hvor er tingene fra? :-) Det vet jeg ikke helt, men Pure blushen min er fra en sminkebutikk! Har sett det før! Og viva la diva sminke finner man jo på Cubus!

-Ko ti komme denn derren videoooen? Hehe! Mågjørevideoen? Ja, vi er ikke helt ferdig med den, så følg med!

-hvordan klarte du å slutte med å bite negler? Heh, godt spørssmål! Jeg har sluttet sånn halvveis før, med anti-bit-neglelakk greier, men det funket ikke så selvom det smakte *shjuihguerfjsghh*!!!!!! Og det er helt sykt å tenke over det, men når jeg hadde lakken på så bet jeg allikevell! Så nå bruker jeg ikke den.. Det jeg gjorde var å bare si til meg selv at jeg skulle slutte med å bite. Tenke liksom på at det er flere bakterier under neglene enn på doringen osv...... Æsj..
Love u cutie ♥


Det er bare til å komme med flere! Kjempe kjekt å få spørsmål! Jeg kan kanskje lage et eget innlegg hvis jeg får mange i senere tid :)  Anything?

i love homeworks

 • Skrevet 01.sep.2011 klokken 19:21 i Blogg
 • Av Helene

Helt sant altså! Nei, ikke akkurat. Jeg hater lekser! Hvertfall når jeg ikke får det til! I morgen har vi to gloseprøver, nynorsk og engelsk. Så skal vi skrive litt om et parti vi har fått av læreren vår, jeg fikk KRF. Jeg finner jo ingenting om det! årh, blir så sinna! Skulle ikke vært lov med lekser! Ønsk meg lykke til lmed leksene da?
Like glad i lekser som meg?

bildevegg

 • Skrevet 28.aug.2011 klokken 14:09 i Blogg
 • Av Helene

Heisann! Nå er det snart selskap her i huset! Hehe.. men over til overskriften! Jeg holder på med en bildevegg over senga mi. Jeg har ikke kommet så veldig langt, siden vi ikke har blekk til printeren, sååe... Så lurte jeg på om dere  har noen forslag til å "pynte" den med? Jeg har sett at noen har fulger osv... Hva tror du hadde passet til min vegg? Blomster? Fugler?
Har du noen forslag?

jobben min

 • Skrevet 27.aug.2011 klokken 16:05 i Blogg
 • Av Helene

leser: kan du skrive hvordan du fikk jobb? <3

Ja det kan jeg! Det er ikke så veldig interesant da.. Moren min er assisterende butikkskjef på Meny, og da skaffet hun jobb til meg :) Det er vel egentlig det! Jeg jobber annenhver lørdag, de lørdagene jeg ikke jobber er det en annen jente i paralell klassen min, Amalie!(<-trykk) Det vi gjør er å sette på plass flakser på panterommet, trekker frem varer i hyller, "rydder" litt og setter på plass varer. Jeg jobber fire timer, og får betalt 103 kroner i timen. Har allerede tjent 1700 kroner, etter annen jobbing og! Slik er det :) Så i dag jobber Amalie tror jeg:)
Har du jobb?

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits