curly hair

Hei! Fant en utrolig fin metode på å lage krøller med vått hår! Reslutatet ble veldig fint synes jeg ♥ Kan jo vise hvordan man gjør det i et eget innlegg? :)Hva synes du?

håret mitt

Hei! Nå har jeg fargen håret mitt rød-brunt, og er utrolig fornøyd!! På bildene ser det svart ut men jeg lover, det er ikke sånn! Her er hvert fall resultatet ♥

Hvis dere ser på øverste, så er det nesten svart, men på nederste ser du hvordan fargen egentlig er. Hva synes dere?

wants from gina tricot

fant noen godsaker fra gina tricot jeg! Og jeg har (for en gang skyld) penger, pluss at jeg tjente litt mer enn 400 kroner i dag!!! Wiii ♥ PS: Jeg lagde logoen selv, siden jeg ikke fikk lagret logoen! likt ,eller??
Likte du noe?

five favourites


Blondekjole fra H&M

Topp fra Oxmo

Shorts fra BikBok

T-shirt fra H&M

Topp fra Cubus

Jeg må si det var utrolig vanskelig å plukke ut fem favorittplagg.. Jeg har mange flere som er favoritter, men jeg tok disse. Elsker dem ♥ En favoritt hos deg?


hår tips - bølger

Heisann! Tenkte jeg kunne gi dere et litte tips når det gjelder hår. Dette passer best til jenter som har normalt stritt hår. Tipset er å lage bølger med glattetang. Jeg så dette på en annen blogg, og hey, jeg hadde lyst å teste! 

Du trenger glattetang og hårspray. 


Du starter med å gre håret og sette opp nesten alt håret opp, utenom en liten del som er igjen nederst. Heh, her er mesteren til å forklare:) Det du gjør er å starte med glattetangen inntil hodebunnen, og trikset er å "vippe" tanga att og fram mens du drar den langsomt nedover! Altså, dere lager en slags bølge.. Slik gjør du med hele håret. 

Til slutt sprayer du litt med hårspray slik det holder litt lengre. Så er du ferdig! Jeg tok før og etter bilder av håret mitt, men dere ser det så vidt, siden jeg har fall i håret. 
Håper dere likte tipset og fårsto hva jeg forklarte!! Hvis dere lurer på noe, bare spør i kommentarfeltet! 

Ser ingen forskjell! :( Men jeg lover det er kjempe fint♥

Vil dere har flere tips/frisyrer ? 

Det nyeste

Hei! Det var kjempe kjekt i Stavanger! Solen strålte som bare det når vi kom, så vi tok oss en tur ned til sentrum og kikket litt! I morgen drar jeg til Kongeparken, og jeg gleder meg utrolig mye! Da skal jeg ta maaange bilder!

På fredag ar det prikkedag her i Hgsd. Der fant jeg meg noen fine ting:) Er også ei tavle jeg kjøpte meg, den er fra Stavanger..


-H&M

Vet ikke :)

-Fransa

-Vet ikke :)

Vil dere se bilder fra Kongeparken?

Innkjøp fra i dag

Heisann! I dag var jeg og Maren på byen. Der fant jeg meg veldig mye fint, og hun noe veldig fine ting. Jeg er veldig fornøyd med innkjøpene mine også. Hah, meningsløs setning. I morgen tror jeg det ikke blir noen blogging, siden jeg skal på jobbskygging med pappa. Men kansje det kommer en outfit, so stay tuned!

Alt er fra Hennes&Mauritz ♥


Fargen er mye finere i virkeligheten!!!"Ponsho/t-shorte"(?)


Hva har du gjort i dag? Likte du noe?

noen ting fra oslo

Alt er fra Vero Moda ♥Synes?

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011
hits