Scrapping er gøy !

I dag har jeg og Emma scrappet mye! Da lagde vi bursdags kort til Maren  og Solveig snuppene♥ Da satt vi og lagde kortene litt lenge for vi dro til markedet for å kjøpe gavene. Jeg fikk også verdens kuleste skjorte/bluse! En blomstrete fra Gina Tricot. I love Gina ♥ Og noen øredobber fra Bik Bok for 25 kroner!

I morgen er det selskap hos Maren, på hytten deres. Det skal bli kjekt! Og da blir det maange bilder. Maren har funnet kamera-laderen min, så nå skal det knipses og blitses ! God natt alle sammen ! <3


Pent Islands kart der bak, jaa ! =)
Her er da kortene vi lagde =)


DEtte er til Solveig


og dette til Maren =)

Aksjon rusken !

 • Skrevet 28.apr.2010 klokken 13:55 i Blogg
 • Av Helene
Hei, i dag var det aksjon rusken på skolen. Da plukket vi jo boss, som dere SIKKERT vet  :) Klassen min gikk langs en plass som heter Kvalsvik. Jeg, Maria og Emma gikk helt bakerst og plukket opp alt vi så. Vi hadde en slags "konkuranse" med klassen, og det var bare vi tre som var meg. He, he =) Da vi hadde gått en liten stund klarte vi å miste klassen! SJOKK .. Så vi lette og lette i ca en halv time. Typisk oss, akkuartt på denne dagen. Det høljet ned med regn på oss. Vi møtte på parralellklassen, og gikk med dem tilbake til skolen. =)Her er et veldig "UREDIGERT" bilde av meg  :-D

Nå sitter jeg og gjør lekser og "chatter" på msn. OG er klissvåt på buksen. Skal skifte snart! He,he =)

Vårshow og bursdagsbarn <3

 • Skrevet 24.apr.2010 klokken 15:56 i Blogg
 • Av Helene
Nå er showet ferdig ! Åhh kjenner jeg har fått litt vondt i hodet etter all den musikken! Det har gått kjempe fint! Ingen falt ned fra prep eller high. Heldigvis... Det var øving og venting. Vi var nummer 22 ! Så vi ventet veeeldig lenge. Hehe, man det har vert kjempe kjekt! Det kommer ikke bilder eller en video fra oppvisningen pga, kameraet var helt dødt. Men har tatt bilder fra øvinngen da =)
13 år i dag! Hipp hurra! Gratulerer med dagen, vennen min! <3


Jeg husker ikke helt hva denne heter, men jeg har prøvd ut støntet! Det var gøy =)Men å mååå jeg ut!  Har så vondt i hodet... 
 

ROCK ON!

 • Skrevet 24.apr.2010 klokken 11:36 i Blogg
 • Av Helene
Ja, idag klokken ett er det vårshooow ! Nå har jeg gjort meg klar og øvd litt på dansen. Snart skal jeg stikke til Maria, og så skal vi dra til de andre på laget. Der skal vi øve i ca tre kvarter =) Dette skal bli GØØY!


Meg og Emma <3
Klær:
Rød genser  Cubus
Hvit topp  Bik bok
Joggebukse  adidas =)

Men nå må jeg dra ! Snakkes <3

Vårshow!

 • Skrevet 23.apr.2010 klokken 21:51 i Blogg
 • Av Helene
Heisann ! I morgen er det vårshow! Som du sikkert vet, så går jeg på cheerleading. Da skal vi ha røde og svarte klær og ansiktsmaling/sminke. Nå har jeg og Maria pønsket ut sminken.Temaet er rock, og da skal vi klasje på en stjerne midt i trynet =) Vi har to alternativer: Stjærne rundt øyet, eller tre stjerner som er under øyet. Vanskelig å forstå ? Neida.. Etter en liten stund ble det bare tull med oss.... He, he.


Sminkeskrinet må man jo ha =)


Vi planla sminken først, og så prøvde vi den. Er vi ikke smarte?!
Haha! Munnen til Maria og øyenbrynet mitt!


Og litt mer...
Dypt konsentrert ...
Resultatet og litt redigering. He, he =)
Heel stretsh, eller hva nå den heter. Den skal jeg komme opp i en gang!


Denne også =)

Rett før norske talenter, lagde vi pop corn! Mmm, det var godt...


I morgen får dere se bilder fra showet, og kansje en video av selve "showet" vårt! 

       - So let me hear you say, LET'S GO DRAGONFLYYYYYYYYYYYYYYYYY! <3

Snakkes da. Ønsk oss lykke til i morgen <3

100 kommentarer !

 • Skrevet 21.apr.2010 klokken 21:08 i Blogg
 • Av Helene
Heei ! Nå i stad så jeg at jeg hadde 100 kommentarer på bloggen. Det er jo suuuupert ! Maria (www.gjeip.blogg.no) var det som var nummer hundre. I går hadde jeg nitti og nå hundre! Egentlig har jeg 101. Haha, akkuratt som "101 dalmatinere" ! Neida... Men jeg føler meg skikkelig happy nå.

BTW Viste du at jeg har vert skikkelig "sporty" denne uken ? Heh, jeg skal kansje ikke si sporty, men jeg har/skal trene cheerleading seks timer denne uken! Det er vårshow på lørdag, da må man jo øve =) Så nå har vi gått gjennom showt hundre ganger! Kjenner jeg er litt sliten. Avslutnigen vår er kjempe kul ! Da er det en jente såm blir kastet opp i lufta og vi andre skal dette ned på bakken, som om det var noe som eksbloderte. Åhh, så kult. Høres sikkert ikke så kult ut, MEN det er det =)

Du ser også kansje at jeg har fått ny header. Jeg lagde den nettopp. Den ble ikke særlig fin, men den var ok.
Her er den :


Hehe, ansiktet mitt så litt "bøgga" ut da... Men drit i det! Merker det ikke. 
Men snakkes små søte lesere ! PS Hvis du vil lage header til meg så si i fra på kommentarfeltet ! =)

Tusen takk !

 • Skrevet 20.apr.2010 klokken 18:34 i Blogg
 • Av Helene
Heisann! Jeg må bare takke for kommentarer og alt! Statistikken min har vert høy i det siste, og vert oppi 20 hver dag.
Har noe med 90 kommentarer allerede. Har jo ikke hatt bloggen så lenge : )  Så det er bare til å kommentere videre, og kansje mer ? Hehe.  Statistikken min for 90 dager er 1262! For noen uker siden var det bare rundt 500! Love you guys!♥

Men en ting jeg lurer på... Vet du hvordan jeg legger ut videoer eller musikk videoer fra youtube ?
Jeg sliter litt med det....

I dag har jeg vert med Maria, og vi passet to små gutter som heter Andreas og Christian. Det var kjempe gøy. Men nå skal jeg gå å spise muffins ! ♥ Nammm.... Kommer ingen bilder for kameraet mitt er fortsatt.. DØDT ! 


Kommer et google bilde da =) Var den ikke kul ?

Men snakkes, og husk, kommenter og les. Da blir jeg glad =) Må skynde meg nå, hører muffinsene skriker om å bli spist! <3

 

Landet !

Hallo! Lenge siden dere har hørt fra meg. På fredag dro jeg og Maren til hytten hennes ! Det var kjempe koseligt. Vi har spilt DS, kort og The Sims 3. Og da har vi selvfølgelig hatt latterkrampen hele tiden. Vi har selvfølgelig tatt bilder også !


Vi lagde taco-pizza ! Det var godt det...


Mmmm, taco saus... Og den var ihvertfall ikke sterk! (lygekryss!)Fredags kveld, ds og latterkrampe : )På lørdag lagde vi lapper.
Og The Sims 3 <3

Men nå hører jeg det piper i ovnen! Jeg og Emma har lagd muffins !! Kommer ingen bilder, kameraet er helt dødt og jeg finner ikke laderen. Men kommer kansje imorgen : )

Venner og milkshake på terassen !

I går hadde jeg besøk av verdens beste venninner Maria og Maren ♥ Vi lagde milkshake (som Maria ikke liker) og nordlands lefser. Det var jo så fint vær og da satt vi ute på terassen vår. Vi hadde "jente"-musikk i bakgrunnen og snakket. Kjempe kosligt var det !  Vi tok selvfølgelig bilder !!Namm.... Men nå er det snart kylling-taco og cheerleading. Foresten ! Jeg tok livmorhalskreft-sprøyte i dag ! Det gjor litt vondt. Hehe : )

En fantastisk dag !

 • Skrevet 13.apr.2010 klokken 21:54 i Blogg
 • Av Helene


I dag ble Maria med meg hjem, og gjett hva vi gjorde ?! Vi lagde smoothie ! Mmm, det var helt fantastisk. Været var nydeligt, himmelen blå og en steikende varm sol. Da passer det med en smoothie til to, eller tre = ) 

Til den nydelige smoothien vår trenger du : (legg merke til nydelig )

Frosne jordbær og bananer fra Eldorado
Vaniljeyoughurt
Eplejuice/appelsinjuice
Og isbiter i tilfelle =)


Dette heller du bare oppi en blender, og mikser. ( du bare tar mer og mer hvis det trengs )  =)
Nam, nam =)

Og wolla ! Slik blir den da :


Sweet miss me <3 Hehe ..

And the other =) <3Og Emma lillesøsteren min ! <3


Litt etter på tok vi frem mange puter og la dem som en liten seng, og solte oss =)Hehe, jeg fant også ut hvor selvutløseren min var =) Thanks Maria <3

Har du hatt en herlig og varm dag ?

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
hits