Dagens antrekk 29042011

 • Skrevet 29.apr.2011 klokken 07:50 i Outfits
 • Av Helene


Gensere og belte - H&M 


Shorts - BikBok Ring - Cubus

Heisann! Blogget tidelig i dag, siden jeg skal til tannlegen. Ønsk meg lykke til med det, jeg har tannlegeskrekk... I dag skal jeg bli med Maria til hytten, skal være der til søndag. Jeg skal se om jeg får låne en lader til kameraet, slik jeg kan ta bilder. 

Hva er dine planer for helga?

Innkjøpene

 • Skrevet 27.apr.2011 klokken 20:26 i Innkjøp
 • Av Helene

Hei! Var utrolig mye fint jeg fant! Synes jeg i hvert fall! Jeg tror gavekortet mitt er litt sliten etter all betalingen.. Hehe :) Jeg har altså shoppet litt fra Cubus, H&M og BikBok.. Er veldig fornøyd med innkjøpene selv! 


Bukser - Cubus


Blomtrete topp - Cubus Blonde kjole - H&M


Shorts - BikBok


Ring - Cubus Belte - H&M

Likte du noe?

Big smile day!

 • Skrevet 27.apr.2011 klokken 15:00 i Blogg
 • Av Helene

Hei søte lesere! Bra kommentert i det siste :) Det betyr jo mer og mer oppdatering! Overskriften sier vel at i dag er det Big smile day på Cubus! Så jeg er klar for en liten shoppingtur sammen med mamma, og har faktisk(!!) penger! Jeg har nettopp fått gavekort på 750 kroner! Jeg skal hvert fall/tenkt å kjøpe en bukse og en ring som jeg har lenge siklet på! Skal bli godt å få kjøpt dem! Men nå stikker jeg snart på volleyballtrening, så er det Cubuuuus!Skal du på Cubus?

Joggetuuur!!

 • Skrevet 26.apr.2011 klokken 18:59 i Random
 • Av HeleneHeisann! Nå stikker jeg og Maria ut på en liten joggetur i finværet! Har vært kjempe fint vær i dag, men det er veldig kald vind. Lite minus for det... På skolen i dag kom det mange russer som sprutet vann på oss, med iskaldt vann. Da mener jeg ISKALDT vann og.. Har vært en kjekk dag i dag :)

Hva har du gjert i dag?

Anbefalinger - Demons and Angels

 • Skrevet 25.apr.2011 klokken 15:11 i Anbefalinger
 • Av Helene

Tenkte jeg skulle anbefale noe til dere! Jeg har tenkt på å ha anbefalinger hver uke, men jeg vet ikke om jeg gidder.. Hvert fall, her er en liten anbefaling! Jeg skal anbefale Demons and Angels skrub, vask, rens og krem. Jeg tror dette settet er kjøpt på Spar Kjøp, men jeg er ikke helt sikker fordi jeg fikk den til jul :)Exfoliating Face Wash er som en maske. Du påfører den i hele ansiktet, rundt øyner og munn. Når du påfører den, kan du kjenne pittesmå klumper. Denne synes jeg er veldig herlig å ha på, og føler meg fresh etterpå. Har en veldig god lukt.

Foaming Face Wash bruker du til å vaske fjeset, og fungerer bra til å ta bort sminke også! Denne påfører du i hele ansiktet. Denne lukter ikke så veldig mye, og det er skum. Du får ikke bort all sminken, så den er ikke den beste på å ta bort sminke!Clean Away Cleanser er en rens som åpner opp porene dine. Denne påfører du med en bomullsdott, eller noe annet, og "smører" den i ansiktet. Denne svir ekstremt mye hvis du får den under øynene. Det har jeg prøvd før, og det er sinnsykt vondt! Jeg liker denne veldig godt, og kjenner at huden blir ren.Hydrating Face Gel er en helt vanlig krem egentlig. Denne bruker jeg morgen og kveld. Fungerer bra som dagkrem og nattkrem. 

Hva syntes du? Skal jeg ha slik hver uke?

Vil du at jeg skal lese din blogg? Kommenter her

Jeg vil lese bloggen din!

 • Skrevet 25.apr.2011 klokken 11:53 i Blogg
 • Av Helene

Overskriften sier vel alt? Jeg har lyst å ha flere blogger å lese, og jeg vil lese DIN blogg! Det er bare til å skrive bloggadressen i kommentarfeltet, og du får kansje en ny fast leser? ♥Vil du at jeg skal lese bloggen din?

Dagens antrekk 21042011

 • Skrevet 21.apr.2011 klokken 17:18 i Outfits
 • Av HeleneTopp og t-shirt BikBok Bukse ? Hatt Elinor Armbånd Elinor

Hei! I dag er det også strålende fint vær! Nå er jeg med Elinor og Emilie, og vi har tatt bilder osv.. Senere skal vi se film, som heter Youth In Revolt (?).Hehe, veldig interessant dag.. Kanskje dere får se bilder senere i dag/morgen :) Stay tuned! Kjedelig innlegg... Husk å kommenter  ♥

Hva gjør du i dag? Del det ♥

Sol ute, sol inne, sol i hjerte, sol i sinnet!

 • Skrevet 20.apr.2011 klokken 10:45 i Random
 • Av HeleneI dag er det soooool! Så i dag skal jeg prøve å nyyte sola så lenge jeg kan! Våren er kommet for fullt nå! Nå skal jeg snart gå og møte bestevenn på en butikk. Hun har reist heeelt fra Husnes. Det er skikkelig langt, seriøst! Not! ;) Snakkes ♥ (PS. Kommenterer dere bra, blir det mer oppdatering!)

Har dere sol nå for tiden?


Dagens antrekk 18042011

 • Skrevet 18.apr.2011 klokken 12:37 i Outfits
 • Av Helene

 
Skinnjakke og skjerf H&M Cardigan Lindex Topp og tights BikBok Sko DinSko

Hei! For litt siden var jeg lillesøstrene mine på tur til Rema. Der kjøpte vi is, og tok mange bilde Hgsd, går til og med uten jakke! Nå føler jeg våren har komt godt i gang her! I natt skjedde også noe utrolig kjekt, et vennepar av oss fikk en liten baby! Åh, gleder meg sykt til å se ham ♥ I forgårs(?) laget jeg noen tegninger, har du lyst å se? Men nå maser Emma på meg, vi snakkes! Heh, ble et litt haste innlegg dette ;) 

Er det fint vær hos deg? Vil du se tengingene?

vurderer pannelygg !!

 • Skrevet 17.apr.2011 klokken 14:30 i Inspirasjon
 • Av Helene

Jeg har så utrolig lyst på pannelygg, men vet ikke om jeg tørr.. Jeg har hatt pannelygg før, men den ble jegg ikke fornøyd med. Den syntes jeg var så kort, men jeg vurderer å klippe meg en, igjen.. Jeg digger lyggene til kjendisene, de passer det så bra! Åh, misunner dem så!!!!! Jeg elsker Taylor Swift og Vanessa Hudgens sine ♥ I need your help, tror du jeg passer pannelygg ? ♥

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
hits