Snart råd til....

 • Skrevet 27.mai.2010 klokken 21:22 i Blogg
 • Av Helene
SPEILREFLEKS!! Åhh, nå har jeg spart lenge! Egentlig har jeg bare spart i en måned. Nå har jeg rundt 2804 kroner, men mangler 100/200 kroner igjen.. Kameraet koster 2995 kr, og selges på Lefdal. Canon EOS 1000D heter det.. Legg merke til EOS ! Haha, begynte å le første gang jeg så det... 
I got some money, you see ? :P

 Nå sitter jeg og drikker den nydlige drinken min smoothie

-Sparer du til noe "spesielt" du ønsker deg ?

Smykkestativ

 • Skrevet 24.mai.2010 klokken 14:59 i Blogg
 • Av Helene
På Island kjøpte jeg et kjempe fint smykkestativ til meg, og noen av vennene mine. Jeg elsker det, og det er veldig friskt og sommeraktigt. Jeg henger bare øredobbene mine på det, men jeg syns det funker fint, jeg =) 
Her er det "i fargene sine":


Det finnes i fem forskjellige farger. Men jeg valgte denne =) 

-Likte du smykkestativet?


Outfit 24.mai

 • Skrevet 24.mai.2010 klokken 13:28 i Outfits
 • Av Helene
Can't be tamed - Miley Cyrus (spol til 0:54)

Blonde topp Vero moda 
Jakke Cubus 
Bukse Bikbok  
Smykk"hjemme"laget
I dag skal jeg i familieselskap til verdens søteste to-åring! 

I morgen er det mattetentamen, så jeg skal pugge resten av dagen etter jeg har kommet hjem fra selskapet. Snakkes ! 

-Hva syns du ?

Perlejentå

 • Skrevet 22.mai.2010 klokken 22:10 i Blogg
 • Av Helene
I dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Jeg har bare ryddet og perlet! Jeg perlet Dumbo og musen som sitter oppi hatten til Dumbo. Jeg ble ganske fornøyd egentlig. Musen er til Emma, og Dumbo er til babyen vår. Jeg brukte veldig lang tid før jeg ble ferdig med Dumbo, men den ble kjempe søt! -Hva syns du?

Hundre dager til termin!

 • Skrevet 22.mai.2010 klokken 21:29 i Blogg
 • Av Helene

I dag er det ca 100 dager til mamma har termin. Tenk det da, bare tre måneder ca. Det er ikke lenge. Her om dagen var mamma og kjøpte noen søte rosa baby klær. De var utrolig søte. Vi har handlet mange ting, og gjort klar vognen. Kjenner jeg er skikkelig babysyk! 


Ahh, jeg kan ikke tro at jeg skal faktisk bli storesøster igjen! Det kribler i meg hele tiden. Terminen er 1. september, så det er egentlig 103 dager til, men jeg runder av til nermeste hundrer! (matte) 

-Hva syns du om klærne? Søte?

Innkjøp i dag ...

 • Skrevet 21.mai.2010 klokken 19:54 i Blogg
 • Av Helene

Hei I dag har jeg, mamma og Emma hvert på Oasen. Der kjøpte vi mange søte klær til meg. Nesten alt er fra Vero Moda, og tilsammen kostet det rundt 400 kroner! Alt på hele butikken er halv pris. Unntatt kosedressene... Vi spiste is og koste oss kjempe masse  =) 


Bolero
Blonde topper
Fresh sommerkjole
Topp
Blomst fra Glitter
Lilla belte til livet


Men nå skal jeg se på Norske Talenter !

-Likte du klærne ?

Det er jo 17 mai !!!

 • Skrevet 17.mai.2010 klokken 17:26 i Blogg
 • Av Helene

Gratulerer med dagen Norge!! Har gledet meg masse til denne dagen. Jeg har gått i barnetoget, og folketoget. I barnetoget holdt jeg "dusken" på fanen, og i folketoget var jeg med cheerleading. Nå skal familien min bort til noen kjempe gode venner. Der skal vi grille og kose oss! Ha en strålende dag videre!Barnetoget !Folketoget! Hehe, jeg følger nesten aldri med....


Konsert!

I går var jeg og pappa på Donkeyboy konsert ! Det var sinnsykt kjekt. Først var det en liten konsert med Bjørn Johan Muri, som var kjempe flink! Der etter var det Donkeyboy. Vi møtte Maria så jeg sto sammen med henne nesten hele tiden : ) 

Bjørn Johan Muri !


Donkeyboy ♥


Menge folk! Kjenner du noen igjen ? 


Tnåå, vi er så søte ♥

-Var du på konserten ?

Flower power!

 • Skrevet 14.mai.2010 klokken 15:29 i Blogg
 • Av Helene
I dag har jeg tatt sinnsykt mange bilder av fargerike blomster. Jeg gikk helt amok når jeg tok bildene! Har også tatt bilder av "blomsterbukketen" til Emma. Det er mamma som har lagd den, og jeg syns den ble kjempe fin! Det er veldig mange bilder =) 
Den vakre, rosa, nydelige "bukketen" til Emma!

-Hva syns du om bildene?


 

World's best cupcakes!

 • Skrevet 14.mai.2010 klokken 11:03 i Blogg
 • Av Helene

Heia! I dag skal Emma feire selskapet sitt, og da lagde jeg og hun muffins! De er kjempe gode, og jeg må bare si at jeg eeelsker dem! Rundt fire tiden kommer Maria, for jeg og hun skal servere og finne på leker til de små. Dette skal bli et kjekt selskap! Her skal du få oppskriften til muffinsene. ( det er ca til 40 muffinser )

4 egg
4 dl sukker 
2 dl melk
200 gr smeltet smør
6 dl hvetemel
4 ts bakepulver
4 ts vaniljesukker1. Først skrur du ovnen på 200°c. Så starter du med å klekke eggene oppi en bolle. Så tilsetter du 4 dl sukker og visper dette til en fin eggedosis.

2. Så måler du 2 dl melk, og heller melken oppi eggedosisien. Så kan du smelte 200 gr smør. Hvis du har smør som er " ferdig smeltet" så tar du ca 1/2 - 2 dl med det. Så visper du det sammen.

3. Så måler du 6 dl med hvetemel. Og blander. Så tar du 4 ts bakepulver og hiver det oppi røren, og det samme gjør du med vaniljesukkeret.

4. Når røren er ferdig, fyller du muffinsformene halvfulle. Så setter du dem midt i ovnen i ca 10-15 minutter.

Og wolla! Så har du verdens beste muffins !
Bursdags jenta! 

- Hva skal du i dag ?
Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
hits