Blogg vurdering!

 • Skrevet 30.jun.2011 klokken 22:44 i Blogg
 • Av Helene

Hei! Jeg hadde litt lyst å ha en blogg vurdering på bloggen! Jeg trekker ut en tilfeldig fra kommentarene på søndag! Dette skal jeg gjøre tre ganger, så jeg vurderer tre blogger tilsammen. Så det er bare til å skrive bloggen sin i kommentarfeltet! Du har låv å delta så mangen ganger du vil. Større vinnersjangse! Lykke til!Meld deg på da!

gårsdagens innkjøp

 • Skrevet 30.jun.2011 klokken 14:27 i Innkjøp
 • Av Helene

Hei! I går var jeg på amandasenteret med mamma. Jeg hadde fått hele 700 kroner for å vaske helehuset, og litt feriepenger!! Da kjøpte jeg meg dongerijakka som jeg har lengtet leenge etter, veske som jeg har hatt lyst på leenge og Topp skoledagbok. Jeg er veldig fornøyd!! ♥
-Cubus

-H&M

-Coop

Nå skal jeg snart dra til Skudenes, på premieutdeling av fotokonkurransen jeg var med i.. Håper jeg vinner, ønsk meg lykke til da! ♥

Maria bilder, del 2

 • Skrevet 30.jun.2011 klokken 07:41 i Fotografier
 • Av Helene

Heisann! Jeg ble vekket tidlig i dag(7:10!!?!) av to lillesøstre jeg har som skriker noe fælt om morningen! I stedet for å ikke gjøre noen ting, blogger jeg heller. Legger da ut del to bildene av Maria, kos dere videre i dag! Kommenterer dere bra, får dere kanskje outfit, eller innkjøp, heh, kjekt med salg her i Hgsd:) 


Nikon D3000 + Sigma 70-300 mm
Synes om bildene? 

five favourites


Blondekjole fra H&M

Topp fra Oxmo

Shorts fra BikBok

T-shirt fra H&M

Topp fra Cubus

Jeg må si det var utrolig vanskelig å plukke ut fem favorittplagg.. Jeg har mange flere som er favoritter, men jeg tok disse. Elsker dem ♥ En favoritt hos deg?


"You have to love me for who I am."

 • Skrevet 28.jun.2011 klokken 17:51 i Fotografier
 • Av Helene

Det er litt greit å ha en lillesøster som er flink til å posere, liker å bli tatt bilder av og lar den supersnille store- søsteren hennes ta bilder av henne ♥ Forresten, litt random overskrift...


Nikon D3000 + 70-300 mm 
Hva synes du om bildene?

hår tips - bølger

Heisann! Tenkte jeg kunne gi dere et litte tips når det gjelder hår. Dette passer best til jenter som har normalt stritt hår. Tipset er å lage bølger med glattetang. Jeg så dette på en annen blogg, og hey, jeg hadde lyst å teste! 

Du trenger glattetang og hårspray. 


Du starter med å gre håret og sette opp nesten alt håret opp, utenom en liten del som er igjen nederst. Heh, her er mesteren til å forklare:) Det du gjør er å starte med glattetangen inntil hodebunnen, og trikset er å "vippe" tanga att og fram mens du drar den langsomt nedover! Altså, dere lager en slags bølge.. Slik gjør du med hele håret. 

Til slutt sprayer du litt med hårspray slik det holder litt lengre. Så er du ferdig! Jeg tok før og etter bilder av håret mitt, men dere ser det så vidt, siden jeg har fall i håret. 
Håper dere likte tipset og fårsto hva jeg forklarte!! Hvis dere lurer på noe, bare spør i kommentarfeltet! 

Ser ingen forskjell! :( Men jeg lover det er kjempe fint♥

Vil dere har flere tips/frisyrer ? 

Heyy!

 • Skrevet 26.jun.2011 klokken 13:07 i Blogg
 • Av Helene

Jeg fant ut at jeg ikke hadde blogget på flere dager, hehh. Blogging ligger langt bak i hodet mitt, så jeg har ikke orket rett og slett. Men jeg skal prøve åkomme tilbake for fullt nå, men jeg lurer på en ting.. Hva vil dere lese om? Jeg har blogget mest om innkjøpt nå i det siste, men jeg vet ikke hva dere liker å lese om.. Vil dere ha flere outfits? Hverdagsinnlegg? Innkjøp? Bilde innlegg? Osv.. Håper dere kan hjelpe meg litt nå, så jeg kan blogge om ting dere vil lese :)


Aww, glad i dere ♥

Hva vil dere?

Det nyeste

Hei! Det var kjempe kjekt i Stavanger! Solen strålte som bare det når vi kom, så vi tok oss en tur ned til sentrum og kikket litt! I morgen drar jeg til Kongeparken, og jeg gleder meg utrolig mye! Da skal jeg ta maaange bilder!

På fredag ar det prikkedag her i Hgsd. Der fant jeg meg noen fine ting:) Er også ei tavle jeg kjøpte meg, den er fra Stavanger..


-H&M

Vet ikke :)

-Fransa

-Vet ikke :)

Vil dere se bilder fra Kongeparken?

Berge Ohm

Hei! I dag var det siste skoledag på skolen og da valgte jeg og vennene min eå gå på peppes pizza og der etter gå på Berge Ohm konsert! Jeg er såååååå glad jeg bor i Haugesund nå!! Det var utrolig kjekt, og han var kjempe flink!! (han så på meg to ganger i øynene♥) Jeg fikk to autografer av ham, en på papir og en på hånden ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Imorgen skal jeg dra til Stavanger og være der til søndag. På mandag skal jeg kanskje til Kongeparken. Skal prøve å få knipse noen bilder i helga;)

Synes du han er flink til å synge?

Maria bilder, del 1

 • Skrevet 15.jun.2011 klokken 19:12 i Fotografier
 • Av Helene
Heisann! I dag dro jeg med meg Maria for å ta bilder med den nye linsa. Jeg ble veldig fornøyd med bildene, og jeg må si jeg elsker SIGMA ♥ Jeg er ikke sikker om jeg egentlig kommer til å legge ut del 2, siden jeg er glemsk.. Men jeg skal prøve å huske på det, hvis dere vil se flere? Har tatt et veldig fint bilde av henne som jeg har lyst å dele med dere ♥ 

Farge eller svart/hvitt?

Dere er så flinke til å kommentere! Det er kjempe bra, for da får jeg mer lyst å blogge!! Stå på, søte lesere!

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
hits