litt bilder fra dyreparken

Hei! Her kommer 1 del fra dyreparken. Hehe, jeg deler bildene opp, pga jeg har tatt så utrolig mange bilder!! Jeg må bare si at det var helt supert i dyreparken, og solen sjant som bare det! Og så mange dyr å se! Men, vi hopper over til bildene:


Aller først så vi Kaptein Sabeltanns' skute!!haha! Her skulle vi "late" som vi gikk.. Meg, mamma, Emma, Thea, Geir og pappa .. : )

Løvenes konge!! De var utrolig kjedelige, de bare lå der å latet seg -.- 

Jeg, Emma, pappa, Geir og Sig-Bjørn tok Nilen! Kjempe kjekk

Emma og en søt liten gjeit... : ) Ponnier!! Åhh, de var så utrolig sjønne og SMÅ!
Har du vert i Dyreparken før?

Neste del kommer snart ....

Outfit 28.07

  • Skrevet 28.jul.2010 klokken 12:16 i Blogg
  • Av Helene
Hei! Her er dagens lille outfit! Og beklager for lite blogging i det siste, men blogg lysten har ikke vært helt på topp.Jeg har vært i Kristiansand som dere snart skal få se bilder fra.. Altså Dyreparken : ) 


Bukse:  Cubus
Topp:  Vero Moda
Bluse/topp:  Vila

Hva syns du? 


Fotokonkuranse

  • Skrevet 18.jul.2010 klokken 21:41 i Fotografier
  • Av Helene
Jeg er med i en fotokonkurranse på http://mmthe.blogg.no/ man kan delta med to bilder og temaene er sommer og ditt beste bilde. Hun trekker to vinnere som får gavekort på 200 kr på denne siden. Det er en kjempe fin premie, og håper virkelig at jeg vinner. He, he. Her er mine bidrag:

Sommer:

//Redigert

Mitt beste bilde: 

//Redigert

-Hva syns du om bildene?

I <3 Kawasaki

  • Skrevet 18.jul.2010 klokken 14:28 i Blogg
  • Av Helene

-Hva synes du?
-Har du Kawasaki?

Denne sangen var jo kul!

  • Skrevet 09.jul.2010 klokken 14:17 i Blogg
  • Av Helene
Jeg har aldri vært noen fan av sanger hvor flere sanger er satt sammen til en. En slags remix av hundre tusen sanger liksom. Men i dag fant jeg denne sangen, og nå har jeg fått den helt på hjernen. Den er faktisk utrolig kul. Den er utrolig bra satt sammen, og musikk videoen er dødstøff. Håper dere tar dere tid til å faktisk høre på den. Det er verdt det!
Hva syntes du om sangen?

Nå drar jeg til Kristiansand!!

  • Skrevet 02.jul.2010 klokken 09:44 i Blogg
  • Av Helene
Hei alle sammen! Nå skal jeg, mamma og Emma dra til Kristiansand for å møte noen venner. Der skal vi også møte pappa! ♥ Det tar ca 5-6 timer dit, så jeg gruer meg litt, hehe! Gleder meg kjempe masse! det blir sikkert soling, kanskje bading og sikkert litt grilling eller sjømat! Det blir ikke blogging på meg før på mandag. Og i morgen har pappa bursdag!!


Haha!
Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
hits