outfit 30/8/2011

 • Skrevet 30.aug.2011 klokken 17:28 i Outfits
 • Av Helene

leser: Hva het den boken du hadde fått for litt siden? Den heter En shopoholikers drømmeverden...
Hei, nå stikker jeg til Maren snuppa en tur! Så kommer vi hjem til meg og ser Idoooool! Er det noe du lurer på så er det bare til å spørre! Har fått noen spørsmål, skal prøve å svare på alle! Nå må jeg gå før Maren klikker på meg, heh, hade!


Genser og ødelagd smykke HM Bukse CUBUS (smykket hang seg fast på sykkelen, det han en bille på..)
Hva synes du om outfitten?

bildevegg

 • Skrevet 28.aug.2011 klokken 14:09 i Blogg
 • Av Helene

Heisann! Nå er det snart selskap her i huset! Hehe.. men over til overskriften! Jeg holder på med en bildevegg over senga mi. Jeg har ikke kommet så veldig langt, siden vi ikke har blekk til printeren, sååe... Så lurte jeg på om dere  har noen forslag til å "pynte" den med? Jeg har sett at noen har fulger osv... Hva tror du hadde passet til min vegg? Blomster? Fugler?
Har du noen forslag?

jobben min

 • Skrevet 27.aug.2011 klokken 16:05 i Blogg
 • Av Helene

leser: kan du skrive hvordan du fikk jobb? <3

Ja det kan jeg! Det er ikke så veldig interesant da.. Moren min er assisterende butikkskjef på Meny, og da skaffet hun jobb til meg :) Det er vel egentlig det! Jeg jobber annenhver lørdag, de lørdagene jeg ikke jobber er det en annen jente i paralell klassen min, Amalie!(<-trykk) Det vi gjør er å sette på plass flakser på panterommet, trekker frem varer i hyller, "rydder" litt og setter på plass varer. Jeg jobber fire timer, og får betalt 103 kroner i timen. Har allerede tjent 1700 kroner, etter annen jobbing og! Slik er det :) Så i dag jobber Amalie tror jeg:)
Har du jobb?

gratulerer med dagen!

 • Skrevet 26.aug.2011 klokken 19:04 i Blogg
 • Av Helene

I dag har verdens beste lillesøster bursdag! Sunna er blitt hele 1 år!! Jeg kan ikke fatte at den lille babyen vår har allerede blitt 1 år! Føles jo som hun kom til verden i går! Hun er den herligste, søteste, kuleste, hissgste(heh) og beste lillesøsteren jeg noen gang kunne ønske meg! Jeg har jo Emma og og hun er jeg utrolig glad i selv om det er litt søskenkrangel av og til. Søskenkjærlighet ♥ Jeg er utrolig glad i dere begge to! Gratulerer med dagen Sunna! (trykk her og se innlegget for ett år siden; http://heelene97.blogg.no/1282941697_velkommen_til_verden.html)


Nyfødt!

Noen uker gammel!!!!

Haha <3

På fjellet for første gang for henne!Idag :)Hun fikk kake av "tanten" sin, det fikk Emma og når hun ble 1 år.. Resultat = maaaaaange smuler!! Og kake i håret !! ♥♥♥ Gratuler henne med dagen!

Olaliå me klassen !

 • Skrevet 24.aug.2011 klokken 17:59 i Blogg
 • Av Helene

Dialekt overskrift, heh ♥ I morgen drar jeg og klassen opp i fjellet. Der er det en hytte som vi skal sove i og kose oss, håper jeg, heh! Jeg gleder meg veldig mye til å komme frem der, etter ca 3 timer med buss og gåing (!!!) Vi skal bare være der til fredag, men det er utedo og ikke varmt vann.. Lurer på hvorden det skal gå...

Nå drar jeg snart og kjøper snop, ost og brus! Ønsk oss lykke til, holdt jeg på å si, og god tur! Får bare ikke håpe det ikke lynet slår nedi hytten eller en morder kommer og dreper oss alle! Hihi ♥

 
Ønsk oss god tur da!

back to school

 • Skrevet 23.aug.2011 klokken 17:12 i Blogg
 • Av Helene

Hei, beklager bloggfraværet mitt.. Men jeg har faktsik ikke hatt tid! På fredag da jeg kom hjem fa Bergen, skulle jeg rett på jobb. Lørdag så var det jobb i fire timer og så dro jeg til hytten som ikke har internett... På søndag var jeg litt syk og jeg skulle forberede meg til skolen. Rihanna konserten var driiiiiiit bra! Fy søøøren, det var mer enn forventet! Jeg er så glad for at Maria tok meg med, love you♥ Jeg skal fortelle mer om konserten og vise bilder i neste innlegg :)


Random bilde fra konserten, - avslutningen! dårlig kvalitet, i know... det er forresten glitter!

Det var litt godt å komme tilbake på skolen. I går (mandag) startet vi til vanlig tid, det betyr jo stå opp klokken syv.. tidlig morgen etter lang ferie med sene kvelder + helene = veldig sur helene, og trøtt.. Jeg er fortsatt syk etter søndag, så jeg får håpe jeg ikke smitter noen!!! Dette ble skikkelig rart innlegg må jeg si, liksom, litt av alt!

Et spørsmål om kornserten som du vil jeg skal svare på? Hehe :)

Hvilket antrekk?

 • Skrevet 18.aug.2011 klokken 10:54 i Outfits
 • Av Helene

Ååååå, hjelp meg da, dere! Hvilket antrekk skal jeg ha på konserten? Det er ikke akkurat noen spesielle antrekk, men jeg har ikke akkurat lyst å være overpuntet... Så, hjelp?


Hvilket mener du?

One week of...

 • Skrevet 18.aug.2011 klokken 00:37 i Fotografier
 • Av Helene

Var en liten tur innom thingsyouremember.blogg.se, og fant dette fotoprosjektet hun har lagd selv! Det er litt annerledes ann andre sånne prosjekter/challenges(?) som er lagd før.. Vet ikke om jeg klarer å holde på med det så lenge, men jaja. Prosjektet er sånn at jeg skal ta bilde av et tema hver uke, i seks uker. Håper dere forstår litt.

Tema:
Uke 1 ♥ Hjerter
Uke 2 ♥ Dråper
Uke 3 ♥ Mat
Uke 4 ♥ Hender
Uke 5 ♥ Følelser
Uke 6 ♥ Mine favoritting


Hva synes du om prosjektet?
(senere trenger jeg hjelp av dere, so stay tuned!)

JEG SKAL PÅ RIHANNA KONSERT MED BESTEVENNINNA MI!!!!!!!!

Jeg er helt i 1000000000000000000000000!!! I dag ringte Maria meg og sa hun skulle på konserten til Rihanna, og da ble jeg glad og lei meg, for jeg ville også dra.. Så ringte hun meg for litt siden og lurte på om jeg ville bli med! Jeg sånn seriøst skrek, og jeg kjente tårene komme! Fyyyy søren jeg er så glad!! Elsker deg, bestevenn!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Heh, litt forskjellig bildestørrelser? Neida...Joda...  Åhh gleder meg! Skal du på konsert?

Helene T. Guðmundsdottir portrett

 • Skrevet 16.aug.2011 klokken 17:11 i Fotografier
 • Av Helene

Her er bildene av meg... Jeg blir aldri fornøyd med bilder av meg selv. Bildene er tatt av Maria 
Hva synes du om bildene? 

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
hits