Day 3 -Sminken din


all sminken min over, og det jeg bruker til vanlig nedover :)

Foundation og rouge (?)

Øyenskygger

Maskara og dipliner! Bruker du noen av disse tingene?

prøver. er. lik. øver.

  • Skrevet 27.sep.2011 klokken 17:33 i Random
  • Av Helene

Stygg overskrift... Nå sitter jeg og lager sammendrag et sick vanskelig kapittel i naturfag. Er så sykt masse vi skal kunne, atom greier, bindinger, periodesystemet, halogener, edelgasser, metaller og ikke-metaller! Bare en liten del av kapitlet. Prøven er på torsdag, og på fredag er det prøve i goegrafi. Der skal vi kunne alle land+hovedstadene i hele Europa. Og innsjøer, hav osv... Gidder ikke å skrive mer til dere, jeg vet jeg er snill ♥ Kommer ikke til å blogge før torsdag/fredag. Snakkes til da!
Har du mange prøver for tiden? Ønske meg lykke til, eller?

blogger ikke helga..

  • Skrevet 22.sep.2011 klokken 21:21 i Blogg
  • Av Helene

Hei! Kommer en kjapp oppdatering til dere! I helga drar jeg til Husnes rett etter skolen... Så jeg får ikke blogget! Og jeg orker ikke å tenke på blogg hjemme på Husnes, når jeg skal kose meg med familien! Men på Søndag/mandag tror jeg at jeg skal lage et innlegg med de siste innkjøpene mine, siden jeg har kjøpt litt masse i det siste som jeg ikke har vist til dere... Men nå skal jeg legge meg, er dau trøtt! Holdt på å sovne i timen her en dag. Ikke braa.. Snakkes!


Hihi, gammelt bilde ♥ Hadde ikke de søte fire store tennene oppe da.. :) Hva skal du i helga?


day 2 - dine nærmeste venner


Kakedeigmonstere mitt Mariah/Hope ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Emilie, loveu so much ♥♥♥♥♥♥♥


Og den laveste bestevenninna mi, Maria ♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Og Maren (besøk gjerne bloggen hennes: www.mareen1997.blogg.no ) som jeg har kjent siden, heh, før hele skole tiden startet!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Har jo mange flere og, men disse er de aller nærmeste!!! ♥♥ Er utrolig glad i dere! Egentlig er jeg utrolig glad i alle vennene mine! Uansett om det oppstår en liten, hah, hva kan jeg si? Catfight? Hehe, men det er det ikke ofte av, heldigvis!! ♥♥♥ Har du mange venner?

day 1 - et bilde av deg som du er fornøyd med


Bilde fra en shoot med Maria J. ♥ Er ikke det fineste, men det jeg hadde på denne pc'n :) Jeg skal fikse designet senere i dag. Skal på Metro Lekeland med familien, får kanskje startet før og "avslutter" fiksingen i kveld. Synes om bildet?

en super bursdagsfeiring!

Hei! som sakt hadde Maria J bursdag i går, og da var jeg Maria, Mariah, Emilie og Maren på byen og spiste dolly-pizza! Kan ikke si mer enn at det var FUUN! Kos dere med bilder, btw har ikke så mange siden batteriet sviktet.. Og jeg HATER blits!!Synes om bildene?

en morsom kveld med to awesome jenter!!

Hei! I dag har jeg, Emilie og Mariah gjort lekser, jaja, skjedde jo! Har sakt til mangen at vi skulle gjøre lekser i dag, men det vi egentlig gjorde var å bake muffins av en spesiell grunn, og en stor plakat med mange bilder på! Det var utrolig kjekt! Vi sang, klipte av oss fingrene, au, og limte og spiste muffinsdeig! ahh, herlig kveld! Trengte virkelig dette altså! Love u girls ♥I morgen har Maria J bursdag, så dette er for henne! Hihi ♥ Synes om bildene? haha, dumt spørssmål!

10 Days Challenge

Hei! For  å blogge om noe så tenkte jeg at jeg endelig kunne begynne på challengen jeg fant for sikkert 2 måneder siden? :)

1. Et bilde av deg som du er fornøyd med
2. Dine nærmeste venner
3. Sminken din
4. Dine søsken
5. Favorittsangene dine
6. Favorittbloggene dine
7. Stil ikon
8. Rommet ditt
9. Beste minnene dine
10. 10 fakta om deg

Tror jeg begynner i morgen! Jeg har jo byttet ut noe av challengen, men håper dere vil følge med!   

Mind runs wild :)  fashion girl - Imágenes de Google
Skal du følge med på challengen?

wants from gina tricot

fant noen godsaker fra gina tricot jeg! Og jeg har (for en gang skyld) penger, pluss at jeg tjente litt mer enn 400 kroner i dag!!! Wiii ♥ PS: Jeg lagde logoen selv, siden jeg ikke fikk lagret logoen! likt ,eller??
Likte du noe?

t.g.i.f

  • Skrevet 09.sep.2011 klokken 15:24 i Blogg
  • Av Helene

THANK GOD IT'S FRIDAY ♥ Herlig. Har lengtet etter fredagen og helga hele uka! Selv om denne uka ikka var så veldig "tøff".. Var ferdig med alle leksene på tirsdag, tommel opp for det! I dag sstikker jeg kanskje ned til byen hvis jeg får dratt med meg en av jentene! Jeg fikk lønn fra jobb i går, så nå har jeg masse penger!! Skal blandt annet kjøpe meg en genser ♥ Yee, random..Bevis på at jeg har sluttet å bite negler og fått lange negler!! Stolt♥ Hva skal du i helgen?

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
hits