i dag ble det vist tårer

 • Skrevet 28.okt.2010 klokken 15:05 i Blogg
 • Av Helene

Hei! Som dere sikkert har lest på bloggen, så skulle jeg ta av gipsen, og det har jeg. Men håndleddet har ikke grodd sammen, så jeg må operere. Da jeg fikk vite det braste jeg ut i gråt. Armen var helt skjev, det stikker et ben "ut" av håndleddet. Det er sinnsykt ekkelt å se på!

På mandag eller tirsdag skal jeg på sykehuset å operere armen igjen, men nå litt annerledes. Da skal de "skru" inn noen bolter slik at hånden holder seg på plass. Eller så må de skjære i beinet å så flytte det på plass osv. Jeg gjør jo alt for at hånden skal nli fikset, men jeg gruer meg noe sykt!!!!!!!

-Har du operert før?

hei! :)

 • Skrevet 27.okt.2010 klokken 21:47 i Blogg
 • Av Helene

Har ikke fått blogget noe, pga jeg får ikke til å legge inn bilder på pc-en min! Jeg blir så sinnsykt irritert! Jeg har sikkert fem-seks innlegg som jeg har forhåndskrevet. Hehe:)

I morgen/torsdag skal jeg ta av gipsen! Gleder meg noe sinnsykt mye! Jeg har allerede hatt den på i tre uker og fem dager!

? Hva skal du idag?

todays pictures

 • Skrevet 22.okt.2010 klokken 21:35 i Fotografier
 • Av Helene

I dag har jeg tatt mange bilder av mange forskjellige ting! Ingen av meg, men altså gjenstander, hehe. Nå er det musikk, X-factor og msn som går i her på rommet mitt. Har endelig fått pc'en min fra verksted! *Tommel opp*. Blir et kort innlegg, men blir blogging i morgen, for da skal jeg se på volleyball kamper som laget mitt skal spille, og jeg skal kjøpe meg en ny sykkel. Kanskje det blir to innlegg i morgen... For et rotete innlegg, snakkes ! ♥

-Hva syns du om bildene?

splash

 • Skrevet 21.okt.2010 klokken 17:47 i Fotografier
 • Av Helene

-Hvilket syns du var finest?

prøve = øve

 • Skrevet 20.okt.2010 klokken 16:30 i Blogg
 • Av Helene

iHola a todos! = Hei alle sammen! Tada, der lærte dere noe spansk også! Akkurat nå øver jeg til spansk prøve. Derfor hadde jeg spansk begynnelse, hehe! Gaaaaahd, så morsom jeg er! Som mange lærere sier, er det den store fremmed-språk-prøve-dagen i morgen. Altså i tysk, spansk og fransk. Dette var lite interesankt, ikke sant? Men jeg tok noen bilder, av spanskboken min faktisk (?!)

 Skal lese ferdig nå, så skal jeg spør om jeg får "lov" til å ta vannbilder. Hvis jeg får, skal jeg legge dem ut! :) Det lover jeg!

Har du mange prøver?

grey's anatomy

Hei! Hadde en super kjekk og morsom kveld i går sammen med Maren. Hadde latterkrampe på høyt nivå hele kvelden! Men sånn er det altid, ikke sant?

I dag så bestemte vi oss for å se Grey's anatomy episoder. Og siden jeg har sesong 1 og 2 så så vi litt av sesong 1. Vi fant frem tepper og puter, satt oss i kjellerstuen og koste oss masse! Jeg elsker serien!♥ I morgen blir det vel sikkert noen flere episoder på meg, heh : )

- Følger du med på noen spesielle serier? Hvilke? 

høstferie!!

 • Skrevet 09.okt.2010 klokken 11:21 i Blogg
 • Av Helene

Hei! I går fikk vi høstferie! Det er så digg å bare slappe av. I ferien så sskal jeg i "selskap", til Husnes, ha jentekveld og bare kose meg. Jeg kan jo ikke gjøre så mye med denne gipsen som jeg har på armen min....
På torsdag fikk jeg høstferie, for jeg skulle på sykehuset på fredagen. Der fikkjeg vite at jeg slapp å operere, og at jeg får av meg gipsen 28 oktober! Jippi!


Så skal jeg være så snill at dere skal få se noen bilder:
Dette bildet er tatt noen timer før jeg brakk hånden ... : (
Og selvfølgelig søte Sunna må komme med <3

I dag skal jeg i et lite "selskap" til Emma, som har bursdag i dag!! Så skal Maren sove hos meg for vi skal passe på Emma og Sunna♥ 

guess what happened to me....

 • Skrevet 03.okt.2010 klokken 19:04 i Blogg
 • Av Helene

Ja, nå kan dere lure.. I går så var det første trening til NM i cheerleadingen. Da klarte jeg selfølgelig å brekke håndleddet.... Og selvfølgelig høyre hånden ! Å, det er så typisk meg :( Armen min var helt bøyd, akkuratt som et trappetrinn. Det gjor så utrolig vondt. Jeg ble fraktet i sykebil sammen med Solveig. På sykehuset tok jeg røntgen.

Senere så skulle jeg "operere", så da ble jeg lagt i narkose (sovemiddel). Kirurgmanenn skulle prøve å dra bene på plass igjen, og hvis ikke det gikk måtte han skru inn noen pinner eller noe sånt. Da jeg våknet igjen hadde jeg fått gips, og jeg så dobbelt. Litt rart. Jeg og pappa sov på sykehuset til i dag. Da skulle jeg ta røntgen, for å sjekke om benet hadde glidd tilbake, men heldigvis hadde det ikke det. I morgen skal jeg ikke på skolen, pga av armen. Men nå skal jeg og mamma kose oss nede i stuen, mens vi skal se film. Snakkes ♥

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
hits